A szépség belülről fakad, mi csak láthatóvá tesszük
gigi quadro kezelések flabélos

Mikrodermabrázió lézerultahanggal

Mikrodermabrázió A mikrodermabrázió a kontrollált mechanikai peeling tisztító, bőrlégzést elősegítő és  sejtmegújító hatásait alkalmazza a bőr hibáinak megszüntetésére. A kezelés lényege, hogy egy speciális kezelőfej, vákuum vagy sűrített levegő segítségével alumínium-oxid kristályokat áramoltat a bőr felett, melyek magukkal ragadják az elhalt szarusejteket. A használt kristályok a szennyeződésekkel együtt egy csőrendszeren keresztül visszajutnak a készülékbe, ahol egy gyűjtőtartályba kerülnek. A kezelés hatására a bőr apróbb hibái látható változásokon mennek keresztül: csökken a ráncok mélysége, a bőr egyenletessége pedig javul.
A mikrodermabrázió a ráncok környékén levő megvastagodott bőrterületek lecsiszolásával és a ráncok mélyén lévő szövetek stimulálásával csökkenti az esztétikai hibát jelentő redők mélységét és megszünteti a bőr felületének szintbeli eltéréseit.Alkalmazási terület:

Pigment- és öregségi foltok
Ráncok kezelése
Érett, lassú anyagcserét folytató bőr
Tisztátalanságok és akne sebhelyek
Mindenféle sebhely az arcon és a testen
Fény és nap okozta károk
atrophie (sorvadás)
Műtéti hegek (keloid)
hyperkreatosen (elszarusodás)
Testkezeléshez striák, terhességi illetve fogyási csíkok, cellulitLézer, ultrahang:

Mikrodermabrázió A lézeres biostimuláció feltölti a fáradt, ráncosodó bőr sejtjeinek energiatartalékait, felkészítve az osztódó sejteket a mikrodermabrázió által lecsiszolt bőrfelszín mielőbbi pótlására. A lézer nagymértékben elősegíti a sérült felület mielőbbi gyógyulását, valamint a kezelés során jelentkező ödéma gyors csökkenését.
A lézer hatására az öregedő bőr úgy reagál a bőrcsiszolás, okozta felületi sérülésekre, mint a megújulásra képes fiatal bőr. A dermabrázió által beindított regenerációs folyamat így válik teljessé.

A lézeres kezelés hármas hatása a pattanásos bőr esetében összetett előnyökkel kecsegtet: a biostimuláció segíti a sebgyógyulást és a salakanyagok elszállítását, a fájdalomcsökkentő hatás mérsékli a szubjektív kellemetlenségeket, a gyulladáscsökkentő effektus pedig jótékonyan hat az akne során megjelenő gyulladt gócokra. Az egyidejűleg alkalmazott ultrahang fokozza a kollagénrostok újjáépülését, ezáltal elősegíti a heg nélküli gyógyulást. Fellazítja a komedókat, így könnyebbé teszi az arctisztítást, valamint növelve a bőr penetrációs képességét, utat enged a kezelés során a bőrre felvitt hatóanyagoknak. Az ultrahang és a lézer szinergizmusa tehát eddig nem tapasztalt jótékony hatásokat eredményez, mely a pattanásos bőr látványos javulásában nyilvánul meg.


Feki Webstudio @ 2010 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás

© 2011 | Farfallina szépségszalon, Kapuvár