A szépség belülről fakad, mi csak láthatóvá tesszük
gigi quadro kezelések flabélos

Hyaluronsavas arckezelés

HYALURONIC - EXKLUZÍV HYALURONSAVAS VIRÁGSZIROM ARCKEZELÉS


HYALURONSAV – „WRINKLE FILLER”: A kezelés fő hatóanyaga – a ráncfeltöltő hatású, bőrkompatibilis, hyaluronsav mikroszférák. Az intenzíven dehidratált hyaluronsav mikroszférái könnyebben és mélyebben jutnak be a bőrbe. A hyaluronsav önmagában is, mint egy szivacs, molekuláris súlyánál 1000-szeres mértékben képes több nedvességet megkötni, így a mikroszférák fixálják a bőrben, az egyébként természetesen távozó nedvességet, ezáltal belülről töltik ki a ráncokat, a bőr felszíne egyenletessé, simává válik. Már egy órán belül tapasztalható a ráncfeltöltő hatás.


A hatás növelését ezen felül a három különböző (nagy, közép és kis) molekuláris súlyú hyaluronsav komplexum biztosítja. Késlelteti a bőr öregedését, a ráncok megjelenését. A bőr visszanyeri egészséges, fiatalos megjelenését, frissességét, ragyogását, sima, bársonyos tapintású lesz.


OLIGOPEPTIDEK: A növényi kivonatokból nyert legfeljebb 10 aminosavból álló, egyedülálló hatású oligopeptidek parányi méretüknél fogva könnyen jutnak be a bőr mélyebb rétegeibe, ráadásul egy zseniális megtévesztő „hadműveletet” hajtanak végbe: a sejteknek károsodást jeleznek, ami valójában nem következett be. Ez a „vaklárma” felpörgeti a bőrsejtek regeneráló funkcióit, és gyorsítja a kollagén és az elasztin termelését.


ARGIRELIN: Innovatív, biztonságos, növényi eredetű hatóanyag, non-invazív, nem toxikus alternatívája a botulinum toxinnak. Ez a természetes eredetű, izomrelaxáló hatású hexapeptid átmenetileg gátolja, lassítja az ideginger átvitelt és a mimikai izmok összehúzódását. Ezáltal a mimikai ráncok kisimulnak.


MATRIXIL 3000: Biológiailag aktív, jelzés-közvetítő fehérje-matrikinek komplexuma, amelyek szinergikusan, a fibroblasztok szintjén aktiválják az öregedő bőr szerkezetének a helyreállítását. Ha a korral vagy a káros hatások következtében csökken a bőrben a glukozaminglikánok tartalma – a kollagén-elasztin háló ”összeesik”. Ha kevés az elasztin – a háló feszessége csökken, ha kevés a kollagén – a bőr veszít tömörségéből, rugalmasságából. A matrikin molekulái specifikus kölcsönhatásban vannak a fibroblaszt membrán-receptorával és ezáltal képesek stimulálni a fibroblasztok működését, azaz a sejtközti állomány hálóját képező kollagén és elasztin szintézisét és a teret kitöltő glukozaminglikánok képződését.
Feki Webstudio @ 2010 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás

© 2011 | Farfallina szépségszalon, Kapuvár