A szépség belülről fakad, mi csak láthatóvá tesszük
gigi quadro kezelések flabélos

GIGI Quadro kezelések

MÉG HOGY AZ IDŐT NEM LEHET MEGÁLLÍTANI...?

GIGI Quadro kezelések De igen! Mindenki vágya, hogy megállítsa az öregedés folyamatát és hogy fiatalabb legyen. A GIGI bemutatja forradalmian új innovációját a GIGI Quadro TIME MACHINE TM-t. A négyfunkciós szúrás és vágásmentes kezelőgépet, amely már az első alkalommal feltölti a bőrt, hatékonyan kezeli az idő okozta látható jeleket és nemcsak megállítja, de több kezeléssel visszaforgatja az idő kerekét...

GIGI Quadro kezelések EGY NÉGYFUNKCIÓS MEZOTERÁPIÁS KEZELŐGÉP, AMELY VISSZAFORGATJA AZ IDŐ KEREKÉT...
AKÁR EGY ÉVTIZEDET IS FIATALODHAT 4-6 KEZELÉS UTÁN!1. Dinamikus vízsugár peeling

Szuperszonikus sebességgel áramló víz és levegő keverékével, mint egy apró hűs gőzborotva peelingezi le a bőrt. A többi peeling módszerrel ellentétben kifejezetten kellemes érzés, hatása azonnali és látványos. Természetes módon stimulálja a kezelt felületen a biokémiai és fiziológiai folyamatokat. Nincs bőrirritáció, egyenletes a koptatás. Tiszta, könnyen végezhető munka természetes anyagokkal, rövidebb kezelési idő.

A kezelés hatására nemcsak a bőr hatóanyag felszívódó képessége javul, de beindul a sejtregenerálódás és a víz hatásának köszönhetően csökken a ráncok mélysége is. A kezelt felület azonnal üdébb, feszesebb és simább lesz, a száraz ráncok feltöltődnek. Eddig csak bőrgyógyászok alkalmazták, egyedülálló a kozmetikai iparban. Nagy előny, hogy a vékony érzékeny bőrökre is alkalmazható, ellentétben az eddig ismert drasztikusabb eljárásokkal szemben! Egyszerre végezhetjük a peelingezést és a nyirokmasszázst. A peelingezés erősségét egyszerűen szabályozhatjuk egy egyszerű nyomás szabályzóval. A készülékhez glikolsavas oldatot használunk.

6 szintű fiatalítás:

  • Peeling
  • Mélytisztítás
  • Hidratáció
  • Oxigén feltöltés
  • Vér- és nyirokkeringés fokozás
  • Pigmentfolt halványítás


2. Továbbfejlesztett tűnélküli mezoterápia

Eredményesebb, mint az iontoforézis, hatékonyabb, mint az ultrahangos sonoforézis, és több mint a tűs mezoterápia, amelynél a hatóanyag bejutása biztosított ugyan, de a sejtszintű anyagfelvétel nem. A tű nélküli mezoterápia során gyorsul a hámon, a faggyú- és a verejtékmirigyen keresztüli transzcelluláris és intercelluláris anyagvándorlás. Ráadásul nincsenek mellékhatások, nincs vérzés, nincs fájdalom, nincs gyógyulási idő. Két kezelőfej: golyós, hatóanyag adagolós és klasszikus mezotoll illeszték.
A készülék által kibocsátott speciális elektromágneses hullámok hatására ideiglenes pórusok ( intercelluláris csatornák ) nyílnak meg. Ezek szabad szemmel nem látható, de valós csatornák, amik a kezelés végeztével bezáródnak. Ezeken a csatornákon valósulhat meg a hatóanyagok bejutása.
A készülék a mezoterápiával egyidőben galván áramot is alkalmaz. Mérésekkel kimutatható, hogy az elektroporézis az iontoforézis hatását nagymértékben fokozza. A két kezelés egyidejű alkalmazása szinergikus. Egymás hatását felerősítik.

GIGI Quadro kezelések
600 %-kal több hatóanyag a szarurétegben
1200 %-kal jobb hatóanyag-penetráció a hámban
4000 %-kal több hatóanyag a bőralatti kötőszövetben
GIGI Quadro kezelések A mezo toll segítségével leküzdjük a bőr és sejtmembrán csatornák elektromos ellenállását. Átstrukturáljuk a sejteket, megnyitjuk az ideiglenes pórusokat. GIGI Quadro kezelések
GIGI Quadro kezelések A golyós elektródával a mezotollal azonos technológiát alkalmazunk, miközben a roll-on fejen keresztül adagoljuk a hatóanyagokat, amelyek az előkészített bőrön keresztül sokkal hatékonyabban és nagyobb mennyiségbe tudnak a bőrbe és a sejtekbe hatolni. GIGI Quadro kezelések

3. Y-lifting

Ionto lifting

Az Y elektróda segítségével egyszerre végezhetünk iontoforézist és izomstimulációt.
Az eljárás megemeli az arckontúrokat, fokozza a bőr rugalmasságát, kiválóan alkalmas a hajas fejbőr és a hajhagymák stimulálására is.

GIGI Quadro kezelések


4. Spray funkció

GIGI Quadro kezelések A spray pisztoly hidratáló, nyugtató folyadékunkat páraszerű köddé alakítja. A páraszerűen porlasztott folyadékkal hidratáljuk és hűsítjük a bőrt. A gőzök és gázok akadálytalanul bejutnak az arcbőrbe, speciális folyadékaink így mélyen fejthetik ki hatásukat és tehetik teljessé az arcbőr komfort érzetét. Ez a funkció más kezelések kiegészítő momentuma is lehet, illetve a dinamikus peeling után is használhatjuk hűsítésre, nyugtatásra.Feki Webstudio @ 2010 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás

© 2011 | Farfallina szépségszalon, Kapuvár