A szépség belülről fakad, mi csak láthatóvá tesszük
gigi quadro kezelések flabélos

Kis és nagykezeléshez alkalmazható gépi kézelések

Frimátor

Gépi kezelések A körkefés tisztítófej segítségével a bőr nedves és száraz dörzsölése, frissítő kefés masszázs vagy mélytisztítás végezhető. A finom szálú arckefék segítségével a bőr felületén felhalmozódó elhalt szarusejteket és szennyeződéseket könnyen eltávolíthatjuk. A kezeléshez választott kezelőanyag minősége szerint dörzsszemcsés mechanikai peelinget vagy enzimatikus biológiai tisztítást végezhetünk.Vapozon (gőzölő):

Gépi kezelések A felpuhításra legalkalmasabb forró gőzt egy hagyományos forraló állítja elő, melynek útjába ózont is keverhetünk a fertőtlenítéshez. A hideg párát ultrahangos generátor fejleszti, ezzel nedvesíthetjük a peelingeket és a pakolásokat a bőr további forrósítása nélkül. Amennyiben keverjük a két forrásból származó forró és hideg gőzt, az adott páciens igényeinek legmegfelelőbb hőmérsékletet állíthatva be, akkor a készüléket a két gőzforrásból származó ideális keverék hagyja el.Vio:

Gépi kezelések A nagyfrekvenciás áram hatására a hajszálerek kitágulnak, javul a vérellátás, a keletkező ózon pedig fertőtlenít. Szeborreás, aknés bőr kezelésére, a faggyúmirigyek túlműködésének beszabályozására, tisztítás utáni fertőtlenítésre, a vérellátás javítására, a bőr felfrissítésére használjuk. Az ózon fertőtlenítő hatása jól érvényesül a bőrön keletkező mikrosérülések gyógyításánál.Bőrvasaló és hatóanyagcsapda:

Gépi kezelések A hő hatására az erek kitágulnak, így a bőr vérátáramlása fokozódik, javul a tápanyagellátás és a salakanyagok elszállítása. A kitáguló pórusok könnyebbé teszik a hatóanyagok bejutását a bőrbe : az emulziók, krémek és hatóanyagszérumok eredményesebben jutnak be, mint hőhatások nélkül. Az anyagcsere-folyamatok katalizátorai az –enzimek- magasabb hőmérsékleten intenzívebben működnek, ezért felgyorsul az anyagcsere, s az építő folyamatok kerülnek előtérbe. A kezelések második szakaszában a hideg hatására összehúzódnak a pórusok, s az anyagcsere eredeti állapotára áll vissza.Iontoforézis és mikromasszázs:

Gépi kezelések A galvánárammal kezelt bőrfelületen az erek kitágulnak, megélénkül a vérkeringés. Jobb lesz a sejtek oxigén- és tápanyagellátása, fokozódik a bomlástermékek elszállítása, javulnak a bőr funkciói. Az értágító hatásnak köszönhetően a hatóanyagok felszívódása a többszörösére is felgyorsulhat.Bioptronlámpa:

Gépi kezelések Az emberi testnek egészséges táplálkozásra, friss levegőre, vízre van szüksége. Szükség van fényre is, mert fény nélkül nincs élet. A svájci Bioptron cég kezünkbe adta a napfény kicsi, de hatékony részét tartalmazó lámpát, hogy nap, mint nap óvja egészségünket minden káros mellékhatás nélkül.
A Bioptron olyan módszert fejlesztett ki, amely:
- pozitívan és finoman hat a biológiai rendszerre
- célzottan ösztönzi az öngyógyító erőket
- tehermentesíti a szervezetet, regeneráló folyamatokat indít be.

A Bioptron fényterápia fontos szabályozó tulajdonságokkal rendelkezik:
- az alacsony szintű biológiai folyamatokat normális szintre emeli,
- a magas szintűeket csökkenti vagy nem, változtatja,
- erősíti a szervezet önvédelmi rendszerét,
- ösztönzi a belső anyagcserét,
- segíti a szervezetet, hogy segítsen önmagán.Feki Webstudio @ 2010 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás

© 2011 | Farfallina szépségszalon, Kapuvár