A szépség belülről fakad, mi csak láthatóvá tesszük
gigi quadro kezelések flabélos

Fototermolízis, villanófény, IPL

Fototermolízis, villanófény A fototermolízis kezelés forradalmian új lehetőség a szépségiparban. A sokoldalúan alkalmazható készüléket rendkívül hatásosan alkalmazzuk vendégeink bőrének és egészségének karbantartásához. A készülék alkalmazhatósága széles skálán mozog és a korábban használt fényterápiás kezelésekkel szemben, nem okoz bőrirritációt.CRYSTAL-512 GEM fototermolizises gép

Fototermolízis, villanófény Az IPL technológiával működő un. villanófényes készülékek közül az egyik leghatásosabb készülék a un. GEM (geometrical energy management) fototermolizis alapján működő gépek pl.: CRYSTAL-512. A gép 450-1100nm hullámhosszak közötti kontrollált, nagy energiájú, 20kv-os villanófényt bocsát ki. A fototermolizis nem koherens (lézer) fényt használ, hanem egy diffúz, szórt fényt. A korábbi IPL technikákkal szemben ez a modern technológia alkalmazás kordában tartja a kibocsátott energiát és ennek következtében az égéses sérülések előfordulásának kockázata, minimalizálódik. Mivel az energia a teljes impulzus alatt egyenletesen oszlik el, a hatásos impulzus így lényegesen hosszabb és jobban kihasználható. A speciális számítógépes vezérlésnek köszönhetően a GEM technológia gépei a fényvillanás energiáját a bőrfelület alatt, 4 mm mélységben egy egyenletes sík mentén adják le ott, ahol a kozmetológia témakörébe tartozó problémák találhatók.Alkalmazási területek:

Végleges szőrtelenítés
Fototermolízis, villanófény A készülék éppen ott összpontosítja a szélessávú energiát, ahol a szőrtermelésért felelős sejtek találhatóak a bőrben. A Kezelés során a sötét területek nyelik el a legtöbb energiát. A szőr növekedéséért felelős, melaninban gazdag mátrix sejtek alkotják a legsötétebb területet, így a mátrix sejtek a fény és a hő hatására kicsapódnak, kocsonyásodnak, majd elhalnak. A fototermolízissel végzett végleges szőrtelenítés 100% - os eredményt hoz.

Fotorejuvenáció
Fototermolízis, villanófény A kezelés a szervezet természetes biológiai folyamatainak erősítésével fejti ki ránctalanító és feszességfokozó hatását. A fényenergiával kezelt sejtek meggyorsult sejtosztódásukkal, fokozódó kollagéntermeléssel és elasztikus szövetből és kollagénből álló szintézist gerjesztenek, így a ráncok kiemelkednek, a vonások kisimulnak.

Öregségi foltok, pigmentációs zavarok
Fototermolízis, villanófény A hő- és a fényenergiát a szervezet saját meleninja elnyeli, majd hővé alakítja át, ami a melenin molekulák, széteséséhez vezet. Több kezelésből álló kúra esetén a foltok halványulnak, majd teljesen eltünnek.

Rosacea kezelése
Fototermolízis, villanófény A bevitt fényenergiát a vörös vértestekben lévő hemoglobin elnyeli. A felszabaduló energia megbontja a lerakódás szerkezetét, mozgásba hozza a vértestecskéket, amelyek elveszítik összetartásukat és a véráramba visszakerülve az elszíneződés fokozatosan, eltűnik.

Gombás bőr és köröm kezelése
Fototermolízis, villanófény A fototermolízis kezelés rendkívül jó eredményeket hoz a gombás eredetű problémáknál. Néhány alkalom után már látható a kezelés eredménye.


Fototermolízis, villanófény

Feki Webstudio @ 2010 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás

© 2011 | Farfallina szépségszalon, Kapuvár