A szépség belülről fakad, mi csak láthatóvá tesszük
gigi quadro kezelések flabélos

24 karátos Arany arckezelés

GOLDEN LINE - EXKLUZÍV ARANY FÓLIA ARCKEZELÉS


24 karátos Arany arckezelés

24 karátos ARANYFÓLIA: Az arany rendkívüli tulajdonsága, hogy tömege 300-szorosának megfelelő mennyiségű nedvességet képes megkötni a bőrben, ezáltal kivételesen jó hidratáló hatású. Stabilizálja a bőrfunkciókat, kiválóan méregtelenít, gyulladáscsökkentő, antiszeptikus hatású. Különösen eredményes az érett bőrre, az anti-aging, vagyis az öregedést gátló kozmetikai program fontos része: serkenti a bőrsejtek megújulását, stimulálja a kollagén és az elasztin termelését, fokozza a vérkeringést, gyorsítja az oxigén szállítását.


SELYEM PROTEINEK: Hidratáló, a sérült kollagén rostok helyreállítása révén feszesítő hatású, a bőrt selymesen simává varázsolja.


MATRIXIL 3000: Biológiailag aktív, jelzésközvetítő fehérje-matrikínek komplexuma, amelyek szinergikusan, fibroblasztok szintjén aktiválják az öregedő bőr szerkezetének a helyreállítását. Ha a korral vagy a káros hatások következtében csökken a bőrben a glukozaminglikánok tartalma – a kollagén- elasztin haló ”összeesik”. Ha kevés lesz az elasztin – a háló feszessége csökken, ha kevés a kollagén – a bőr veszíti a tömörségéből, rugalmasságából. A matrikín molekulái specifikus kölcsönhatásban vannak a fibroblaszt membrán-receptorával és ezáltal képesek stimulálni a fibroblasztok működését , azaz a sejtközti állomány hálóját képező kollagén és elasztin szintézisét és a teret kitöltő glukozaminglikánok képződését.


ARGIRELIN: Innovatív, biztonságos, növényi eredetű hatóanyag, non-invazív, nem toxikus alternatívája a botulinum toxinnak. Ez a természetes eredetű, izomrelaxáló hatású hexapeptid átmenetileg gátolja, lassítja az ideginger átvitelt és a mimikai izmok összehúzódását. Ezáltal a mimikai ráncok kisimulnak.


HYALURONSAV: A nagy molekuláris súlyú hyaluronsav hatékonyan hidratálja az epidermisz külső rétegét, növelve ezáltal a rugalmasságát. Az kis súlyú hyaluronsav molekulák könnyebben jutnak be a bőr mélyebb rétegeibe, és megkötve a nedvességet elősegítik a bőrszerkezet javítását.


KOMBUCHKA: Fekete tea kivonat segíti az elasztin rostok képződését, ezáltal volumennövelő, ránctalanító, rugalmasságot és feszességet helyreállító hatású („lipofilling” hatás), erősíti a bőr sav-bázis egyensúlyát.


Tejproteinek, diacetil boldine és medveszőlő (Arctostaphylos uva-ursi) kivonat komplexuma: ellensúlyozza a melanin képződést, javítja a bőr színét.

Avokádó fitoszterolok: ránctalanító, hidratáló hatás.

Q10 Koenzim+Carnitine liposzómák: antioxidáns hatás.

Chitosan és az organikus szilícium és Arginine komplexuma: bőrfeszesítő hatás.

Egyéb hidratáló, tápláló komponensek: uborka, jojoba, kamilla, tömjénfa kivonatok, ceramidok, phytosphigosine, phytosqualane, Shea vaj, C-, A vitaminok.Feki Webstudio @ 2010 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás

© 2011 | Farfallina szépségszalon, Kapuvár